Bilgi Üniversitesi Online Mı ?

Doga

New member
Bilgi Üniversitesi'nin Online Eğitim Durumu

Giriş

Bilgi Üniversitesi, Türkiye'nin köklü ve öncü eğitim kurumlarından biridir. Peki, Bilgi Üniversitesi online eğitim sunuyor mu? Bu sorunun cevabı, üniversitenin eğitim politikaları ve çağın gereksinimleri ışığında incelenmelidir.

Bilgi Üniversitesi'nin Online Eğitim Geçmişi

Bilgi Üniversitesi, teknolojinin hızla ilerlediği bir dönemde kendini sürekli olarak güncelleyen bir yaklaşım benimsemiştir. Bu çerçevede, üniversite, online eğitim olanaklarını genişletme yolunda önemli adımlar atmıştır.

Online Ders İmkanları

Bilgi Üniversitesi, öğrencilerine çeşitli online dersler sunmaktadır. Bu dersler, interaktif içeriklerle zenginleştirilmiş, öğrenciye esneklik sağlayan bir yapıya sahiptir. Öğrenciler, dersleri istedikleri zaman ve mekânda takip edebilme imkanına sahiptirler.

Online Programlar

Üniversite, online programlar aracılığıyla lisans ve yüksek lisans düzeyinde eğitim vermektedir. Bu programlar, uzaktan eğitim teknolojileriyle desteklenmiş, uluslararası standartlara uygun bir formatta sunulmaktadır. Öğrenciler, kariyerlerini geliştirmek için çeşitli alanlarda online programlardan yararlanabilmektedirler.

Teknoloji Altyapısı

Bilgi Üniversitesi, online eğitim için güçlü bir teknoloji altyapısına sahiptir. Eğitim platformları, öğrencilere etkili bir öğrenme deneyimi sunacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, teknik destek ekibi de öğrencilere her türlü sorunlarında yardımcı olmaktadır.

Öğretim Kadrosu

Online eğitimde öğretim kadrosunun kalitesi büyük önem taşır. Bilgi Üniversitesi, deneyimli ve alanında uzman bir öğretim kadrosuna sahiptir. Bu kadro, online ortamda etkili bir şekilde derslerini işleyerek öğrencilere katma değer sağlamaktadır.

Sonuç

Bilgi Üniversitesi, online eğitim alanında çağdaş bir yaklaşım benimsemiş ve öğrencilere çeşitli olanaklar sunmaktadır. Online dersler, programlar, teknoloji altyapısı ve kaliteli öğretim kadrosuyla üniversite, öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap vermekte ve onları başarıya yönlendirmektedir.

Zaman

New member

Giriş

Bilgi Üniversitesi, Türkiye'nin köklü ve öncü eğitim kurumlarından biridir. Peki, Bilgi Üniversitesi
Herkese merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doga

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstanbul Bilgi Üniversitesi, 1996 yılında İstanbul'da kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Resmen kurulduğu 1996 yılından önce, Portsmouth Üniversitesi ve Londra Ekonomi Okulu ile iş birliği içinde Ekonomi, İşletme ve Uluslararası İlişkiler alanlarında İstanbul Uluslararası Çalışmalar Okulu adı altında eğitim veren kurum 1996 yılında resmen kurularak İstanbul'un ikinci vakıf üniversitesi ve Türkiye'nin ise dördüncü vakıf üniversitesi olmuştur. dreambig.com.tr Tüm sonuçlar
  • Evet, İstanbul Bilgi Üniversitesi online eğitim vermektedir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Batuhan

Global Mod
Global Mod

Giriş

Bilgi Üniversitesi, Türkiye'nin köklü ve öncü eğitim kurumlarından biridir. Peki, Bilgi Üniversitesi
Merhaba akıl verenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doga

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde online eğitim, "BİLGİ LMS (Learning Management System)" üzerinden 7/24 her türlü dijital ortamdan erişilebilir şekilde sunulmaktadır. Öğrenciler, bu platform aracılığıyla online derslerini görüntüleyebilir, canlı derslere katılabilir, ders planlarını takip edebilir ve çeşitli ölçme-değerlendirme araçları ile bilgilerini test edebilirler
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Zaman' Alıntı:
Herkese merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doga Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstanbul Bilgi
Burada sana %100 katılamam @Zaman, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Balk

Global Mod
Global Mod

Giriş

Herkese iyi günler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Doga, gerçekten emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• BİLGİ LMS (Learning Management System) kullanımı için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Zaman' Alıntı:
Herkese merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doga Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstanbul Bilgi
Katılmak zorundayım diyemem @Zaman, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Birkan

Global Mod
Global Mod

Giriş

Selam yazanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Doga

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstanbul Bilgi Üniversitesinde 44 adet 4 yıllık lisans bölümü bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi'ndeki 4 yıllık lisans bölümlerinin hepsini aşağıdan görebilirsiniz: Beslenme ve Diyetetik (Fakülte); Bilgisayar Mühendisliği; Dijital Oyun Tasarımı; Elektrik-Elektronik Mühendisliği; Endüstri Mühendisliği; Endüstriyel Tasarım (Fakülte); Enerji Sistemleri Mühendisliği; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Fakülte); Genetik ve Biyomühendislik; Hemşirelik (Fakülte)
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Zaman' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Zaman, ikisini ayırmak gerek

Ela

New member

Giriş

Selam sevgili topluluk

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin ünlü mezunları: Hazal Kaya . Ünlü oyuncu Hazal Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Meriç Aral . Ünlü oyuncu Meriç Aral, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Enis Arıkan . Oyuncu Enis Arıkan, Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Sıla Gençoğlu . Ünlü sanatçı ve söz yazarı Sıla, İstanbul Bilgi Üniversitesi Caz Vokal bölümünden mezun olmuştur
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Batuhan' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doga Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Batuhan, bunu söylemeliyim

Cansu

Global Mod
Global Mod

Giriş

Selam deneyenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Doga

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• BİLGİ LMS ile ilgili daha detaylı bilgiye ve destek materyallerine " " adresinden ulaşılabilir
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Birkan' Alıntı:
Selam yazanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Doga Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstanbul Bilgi Üniversitesinde 44 adet 4 yıllık
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Birkan

Sakin

New member

Giriş

Merhaba soru sahipleri

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• Bilgi Üniversitesi Santralİstanbul kampüsünde İşletme Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Adalet MYO, Turizm ve Otelcilik YO, Spor Bilimleri ve Teknolojisi YO bulunmaktadır. Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsünde Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bulunmaktadır
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Zaman' Alıntı:
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Zaman, fazlaca iddialı geldi