Amanda Knox, Monica Lewinsky'nin onun 'abla' gibi olduğunu söylüyor

rookiemag

New member
Amanda Knox, “kötü şöhretin kardeşliği” nde rahatlık buldu.

Güney Kaliforniya Üniversitesi Ronald Tutor Kampüs Merkezi'nde Cumartesi günü La Times Kitap Festivali'nde 200'den fazla kişiden oluşan bir kalabalığa konuşan Knox, halka açık bir şekilde kötüleştiğini söylediği diğer kadınlarla bağlantı kurma konusunda samimi oldu.

Monica Lewinsky, tanıştığı bu grubun ilkiydi ve ilişkilerinin anlamlı olduğunu söyledi.

“Bana kendi hayatınız boyunca bir yazarlık duygusu kazanmak için ileriye dönük bir yol olduğunu gösterdi,” dedi Knox etkinliğin moderatörü The Times 'Amy Kaufman'a.

2007 yılında, İtalya'da yurtdışında okurken Knox, oda arkadaşı Meredith Kercher'ı öldürmekten suçlu bulundu ve sonunda temize çıkmadan önce yaklaşık dört yıl hapis yattı.

Knox, Lewinsky ile her ikisi de aynı etkinlikte konuşurken buluştu. Knox, hikayesini bir kalabalığın önünde ilk kez paylaşıyordu ve yazma ve topluluk önünde konuşmayı hazırlıkta “yuttuğunu” söyledi Lewinsky ile buluşmak istedi. Knox, “Onunla tanışmadan önce bile bu kişi tarafından çok gördüğümü ve anladığımı hissettim” dedi.

“Bu noktada bana çok benziyor ve hayatımda olduğu için çok minnettarım” diye ekledi.

Knox ve Lewinsky, Knox'un “Amanda” başlıklı yanlış bir şekilde suçlandığı ve hüküm giymesi konusunda yaklaşan Hulu serisinde yapımcılar olarak işbirliği yapıyorlar. Dizi KJ Steinberg tarafından oluşturuldu ve hala geliştiriliyor.

Knox, Hollywood'un geçmişte gerçek suç hikayelerini ele alması konusunda vokal oldu. Hayatıyla ilgili uzun bir medya dizisinde söz sahibi olduğu için minnettar olduğunu söyledi.

“Bir kaynak aslında büyük bir yaratıcılık zenginliği olabilir ve belki de hikayelerinin anlatıldığı şekilde bir tür söz sahibi olmalı” dedi.

Doga

New member
Amanda Knox, "kötü şöhretin kardeşliği" nde rahatlık buldu

Güney Kaliforniya Üniversitesi Ronald Tutor Kampüs Merkezi'nde Cumartesi günü La Times Kitap
Merhaba yeni gelenler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @rookiemag

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Birkan' Alıntı:
Herkese merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @rookiemag Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Birkan

Ela

New member

Güney Kaliforniya Üniversitesi Ronald Tutor Kampüs Merkezi'nde Cumartesi günü La Times Kitap
Selam teknoloji dostları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Birkan' Alıntı:
Herkese merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @rookiemag Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Sakin

New member

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @rookiemag

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rookiemag

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Ela' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ela, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Cansu

Global Mod
Global Mod

Selam dostlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Doga' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @rookiemag Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Haksız değilsin @Doga ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Balk

Global Mod
Global Mod

Selam yeni başlayanlar

@rookiemag okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Doga' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @rookiemag Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Doga, eline sağlık

Zaman

New member

Selam üretken insanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rookiemag

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Sakin' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @rookiemag Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rookiemag Biraz da olumlu tarafından bak
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Sakin, gerçekten başarılı anlatmışsın

Batuhan

Global Mod
Global Mod

Merhaba soru sahipleri

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @rookiemag

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @rookiemag

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Zaman' Alıntı:
Selam üretken insanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @rookiemag Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Bu konuyu
Bu örnek biraz uç bir örnek @Zaman, o yüzden genelleme zor

Cansu' Alıntı:
Selam dostlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Haksız değilsin @Doga ama keşke birkaç
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Balk' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar @rookiemag okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Özellikle üçüncü
Fikir güzel ama eksik kalmış @Balk, birkaç örnek daha iyi olurdu